Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Şi-a omorât tatăl în bătaie, iar apoi a încercat să ascundă crima in fata poliţiştilor

Postat la: 27.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr din oraşul argeşean Topoloveni a fost reţinut după ce şi-ar fi omorât tatăl în bătaie, iar apoi a încercat să ascundă crima, spunând că l-a găsit mort.

Din datele anchetatorilor a reieşit că tânărul în vârstă de 29 de ani, Cătălin Mihai Crăciun, şi-ar fi bătut tatăl, iar când a văzut că acesta nu mai respiră a sunat la 112 şi a spus că l-a găsit mort în casă.

Echipajul de pe ambulanţă a găsit urme de violenţă pe corpul bărbatului, respectiv lovituri în zona capului, însă fiul a negat că tatăl său ar fi fost agresat. Tânărul a povestit polţiştilor că tatăl său, Constantin Crăciun, în vârstă de 67 de ani, ar fi fost bolnav, el având pareză.

În urma necropsiei, medicii legişti au constatat că bărbatul a avut parte de o moarte violentă. Acesta nu avea doar răni la cap, ci şi organele interne distruse din cauza loviturilor. Cătălin Mihai Crăciun a fost reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE