Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ilie Nastase cu ochiiin lacrimi dupa ce s-a dat jos dintr-o decapotabila de 50.000 de euro: "A murit..."

Postat la: 17.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ilie Nastase a avut un moment de slabiciune in timpul unei conferinte de presa si a inceput sa planga in fata tututor jurnalistilor prezenti acolo. Considerat cel mai valoros jucator de tenis al Romaniei, Ilie Nastase este pur si simplu revoltat din cauza faptul ca din 2017 Romania va ramane fara nici un turneu de tenis in circuitul ATP.

"A murit tenisul! Vad foarte multi oameni tristi aici, poate o sa facem un alt tip de turneu la Baza Vointa. Hai sa inlocuim turneul asta cu 2-3 turnee mai mici, pentru tinerii din Bucuresti. Incet, incet vom cladi alt turneu. Ce sa mai zic, eu am copilarit in acest complex sportiv, ma jucam pe langa copacii de aici.", a declarat plangand Ilie Nastase.

Organizatorii turneului BRD Tiric Nastase Trophy au anuntat ca anul acesta va fi ultima editie a competitiei deoarece arena este in paragina, iar statul nu are bani pentru renovari. Ilie Nastase a sosit la conferinta de presa intr-o limuzina decapotabila in valoare de 50.000 de euro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE