Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Imagini socante filmate de un medic de la Spitalul de Arși. Pacient cu larve de muscă direct pe rană

Postat la: 14.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Imagini îngrozitoare au fost filmate de un medic la Spitalul de Arși. Mirela Neag a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că în imagini apare un pacient cu arsuri internat în secția ATI care are larve vii pe o rană la cap.

"Sunt oameni internați la Arși în urmă cu 10-11 zile. Au fost aduși direct la noi. Cum secția e plină de muște, ceea ce se vede pe filmare sunt, cu mare probabilitate, larve de muște", susține medicul care a filmat aceste imagini și care a insistat ca ele să fie făcute publice, potrivit GSP.ro.

Şeful secţiei ATI de la Spitalul de Arşi și purtător de cuvânt al spitalului, medicul Adrian Stănculea, recunoaşte faptul că pacienţii sunt trataţi în condiţii de igienă precară. "La ATI nu avem nici aer condiționat", a spus acesta. Cu toate acestea, medicul Adrian Stănculea a afirmat într-o intervenție telefonică la Antena 3 că pacientul, care a murit între timp, nu a murit din cauza infecțiilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE