Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiul din Club Colectiv. Ultimele detalii despre tragedia de vineri seară. O anchetă de amploare este în curs

Postat la: 01.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: eclujeanul.ro

Primele autopsii, pe circa 20 dintre trupurile neînsufleţite ale victimelor incendiului din Club Colectiv, vor avea loc duminică. După finalizarea cercetărilor de la faţa locului, vor începe audierile, potrivit unui comunicat al Parchetului. 

Medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" au identificat, până în prezent, 23 din cele 27 de persoane decedate în incendiul din Club Colectiv. De asemenea, o altă victimă a fost recunoscută de părinţi la Spitalul Universitar Bucureşti.

De asemenea, duminică, vor fi audiate persoane care ar putea avea cunoştinţă despre împrejurările şi modul în care a avut loc evenimentul, mai spun anchetatorii.

Acuzațiile formulate până la acest moment sunt deosebit de grave: omor calificat și distrugere calificată. Astfel, vinovații riscă închisoarea pe viață.

În urma ultimului bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv 27 de persoane au decedatiar alte 146 de persoane sunt rănite, aceastea fiind internate în spitalele din București. Printre cele 27 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei: chitariștii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru.
Vineri seară, în clubul Colectiv din Sectorul 4, formația de muzică rock Goodbye to Gravity și-a lansat al doilea album din caerieră, "Mantras of war".

Potrivit relatărilor de la fața locului, în timpul spectacolului a avut loc un foc de artificii, iar o scânteie a sărit pe un stâlp de rezistență al fostei fabrici. Din cauză că stâlpul clădirii era învelit cu burete fonic, acesta s-a aprins, iar ulterior focul s-a propagat la tavan. Bucăţi din plafon, care era capitonat şi el cu burete fonic, s-au desprins şi au căzut peste oameni. Apoi, sutele de persoane prezente în clădire au intrat în panică și s-a declanșat iadul. Au supraviețuit cei mai norocoși și mai puternici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE