Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiul la Mega Mall Bucuresti s-a produs intr-un vestiar de la o sauna

Postat la: 20.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incendiul care a izbucnit sambata dimineata la Mega Mall Bucuresti a cuprins mobilierul dintr-un vestiar de la o sauna aflata la etajul superior centrului comercial, care a ars fara flacara, dar a degajat fum.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, pentru Mediafax, ca sambata, in jurul orei 08.40, a fost facuta o sesizare, prin numarul de urgenta 112, ca de la etajul superior al centrului comercial Mega Mall iese fum. Incendiul a cuprins obiecte de mobilier dintr-o camera de zece metri patrati, care era folosita ca vestiar pentru o sauna. Obiectele de mobiler nu au ars cu flacara, dar au degajat fum, acesta fiind vizibil la nivelul acoperisului.

In timpul interventiei pompierilor, care a durat aproximativ o ora, nu a fost necesara evacuarea persoanelor aflate in Mega Mall, a spus Daniel Vasile. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o masina de descarcerare, un echipaj SMURD si o autoscara, conform procedurii standard in astfel de cazuri, a preciza Daniel Vasile.

Mega Mall, de langa Arena Nationala din Capitala, a fost deschis in 14 mai, atunci fiind inca facute lucrari de amenajare. Mall-ul de langa Arena Nationala trebuia inaugurat initial pe 23 aprilie, constructia fiind inceputa in februarie 2014.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE