Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Infernul de dupa incendiu: Procedura de pansare a unui singur pacient ars la Colectiv dureaza pana la 9 ore

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Este de-a dreptul un cosmar prin ce trec ranitii de la Clubul Colectiv. Un alt cosmar dupa cel din noaptea de vineri spre sambata. Au arsuri in proportie de 45-60% din corp, iar medicii fac eforturi uriase sa-i tina in viata.

Operatii dupa operatii, portiuni de transplant de piele, reactii adverse, dar cel mai greu moment e pansamentul, caci, din cate am aflat de la o asistenta din spitalul Pantilimon, care se ocupa de pansarea unor raniti grav, procedura dureaza aproape noua ore pentru un singur pacient aflat in stare grava. O procedura extrem de dureroasa pentru ca trebuie desprins pansamentul vechi, care e pus pe carne vie, apoi tratate ranile cu diferite solutii anti microbiene, dar si solutii care sa ajute transferul de toxine din ce a mai ramas din piele sau prin pielea proaspat transplantata iar la urma repansarea pacientului. Sunt ore ingrozitoare, iar asta la un singur pacient.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE