Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ioan Neculaie este audiat în dosarul de evaziune fiscală în care au loc percheziţii la FC Braşov

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie şi fostul şef al Gărzii Financiare Braşov Vasile Bilingschi sunt audiaţi, joi, de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov, în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care au loc percheziţii la clubul FC Braşov şi la locuinţa lui Neculaie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, procurorul Alina Popescu, joi după-amiază, sunt audiate de procurorii braşoveni mai multe persoane, între care omul de afaceri Ioan Neculaie şi fostul şef al Gărzii Financiare Braşov Vasile Bilingschi.

Popescu a precizat că, la ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile la clubul FC Braşov şi la locuinţa lui Ioan Neculaie continuă, fiind vizate şi firmele controlate de omul de afaceri care fac parte din grupul Prescon.

Surse judiciare susţin că Vasile Bilinschi, în prezent şef al Oficiului pentru Jocuri de Noroc din ANAF, l-ar fi ajutat pe Ioan Neculaie "să dea o aparenţă de legalitate" operaţiunilor contabile pe care le făcea în cadrul firmelor sale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE