Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ioan Oltean a fost pus sub acuzare în dosarul vicepreședintelui CJ Bihor

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Ioan Oltean s-a prezentat, joi dimineața, la sediul DNA Oradea, acolo unde a fost audiat timp de 30 de minute în dosarul vicepreşedintelui CJ Bihor, Alexandru Kiss și, potrivit unor surse judiciare, a fost pus sub acuzare.

Ioan Oltean a ajuns la sediul DNA Oradea, joi în jurul orei 11.00 însoțit de avocatul său, dar nu a dorit să facă nici un fel de declarații în fața jurnaliștilor. După ce a petrecut o jumătate de oră în fața procurorilor, Oltean a plecat la fel cum a venit, fără să vorbească în fața jurnaliștilor. 

Potrivit Digi24, care citează surse judiciare, Ioan Oltean a fost pus sub acuzare în dosarul vicepreședintelui Consiliului Județean Bihor, Alexandru Kiss, care se află în arest preventiv pentru spălare de bani, în formă continuată (2 infracţiuni) şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice. Potrivit DNA Kiss alături de alte persoane, au conceput mecanisme prin care obţineau foloase necuvenite.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE