Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ioan Rus și-a dat demisia. Reacția premierului Victor Ponta

Postat la: 11.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, și-a dat, joi demisia din fruntea ministerului pe care îl conducea. Ministrul a mers joi la Guvern, iar după o discuție de 30 de minute pe care a purtat-o cu premierul, și-a dat demisia. 

Anunțul privind actul lui Ioan rus l-a făcut Victor Ponta pe contul său de Facebook. "Regret situaţia generata de declaraţiile dlui Ioan Rus! Acesta şi-a asumat răspunderea si mi-a prezentat demisia din funcţia de ministru! Am acceptat demisia si săptămâna viitoare vom discuta despre înlocuitorul la acest portofoliu!", a scris Ponta.

Demisia ministrului Ioan Rus vine după ce miercuri seara, într-o emisiune de la Digi 24.ro, Ioan Rus a spus că: "România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate"

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE