Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis a fost îmbrăcat de designerul Principelui Albert de Monaco, pentru întâlnirea cu Prințul Charles

Postat la: 01.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Extrem de atent în ceea ce privește întâlnirea cu moștenitorul coroanei britanice, klaus Iohannis a apelat la un designer care să îi realizeze costumul pe care l-a purtat duminică la Cotroceni. Alexandru Ciucu, designerul Principelui Albert de Monaco, a realizat un costum special pentur această ocazie.

„Imaginea vestimentară a unei persoane publice reprezintă, în general, o mare responsabilitate pentru un designer, dar, când este vorba chiar de președintele țării, răspunderea crește exponențial. Costumul este croit integral manual și fiecare detaliu este tratat cu atenție, așa cum se făcea odinioară, ținând însă cont de tendințele actuale în materie de țesături și modele„, a declarat Alexandru Ciucu referitor la colaborarea stilistică pe care o derulează cu președintele ales al României, conform libertatea.ro.

Alexandru Ciucu este, din 2012, și creatorul costumelor Principelui Albert de Monaco, dar și ale Regelui Simeon al Bulgarilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE