Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis, alba neagra cu Cioloș: „Îmi doresc un guvern pe care să îl numesc Guverul meu" -„Nu e guvernul meu"

Postat la: 26.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni la Timișoara, în deschiderea Conferinței "Diaspora în Cercetarea Științifică și Învățământul Superior din România", că în ultimul an s-a putut remarca un climat social lipsit de răfuielile zilnice între Președinție și Guvern.

Totodata, seful statului a afirmat însă că sunt și lucruri care-l nemulțumesc la actualul guvern, „dar nu toate se rezolvă pe scena publică". „Unii au vorbit despre acest guvern ca și cum ar fi „al meu". Nu e guvernul meu. Acest guvern a fost o soluție până la alegerile din toamna acestui an, generată de o situație de criză și la care au subscris cele mai importante partide politice.

Deci este Guvernul României", a subliniat președintele. Insa, Iohannis a uitat ce declara dupa tragedia de la clubul Colectiv. "A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă. Dacă s-ar fi respectat şi s-ar fi impus respectarea normelor şi a legilor, niciunul n-ar fi trebuit să moară. Acum avem o situaţie nouă, un guvern demisionar...Îmi doresc un guvern pe care să îl numesc Guverul meu, un guvern PNL", declara după demisia lui Victor Ponta în urma tragediei de la Colectiv. Şi acum are guvernul său, adică cabinetul de aşa zişi tehnocraţi condus de Dacian Cioloş.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE