Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis are remuscari. A avizat si el cluburi ilegale in Sibiu

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După incendiul de la Clubul Colectiv, din noaptea de Halloween, s-a pornit o veritabila vanatoare de vrajitoare in toata tara, politia si pompierii umbland din club in club ca sa gaseasca alte ilegalitati, mai ales ca la numai o zi dupa tragedie, in Constanta, a fost un incendiu la un alt club - Culture Pub.

Pe acest fond si la Sibiu au fost demarate controale. ISU Sibiu a purces la puricarea tuturor cluburilor din localitate, cerand acte justificative. Concluzia a fost una demna de luat in seama: niciun club din fostul centru cultural european nu functioneaza legal, iar multe dintre acestea sunt deschise publicului de mai multi ani, unele functionand in baza avizelor date pe vremea cand actualul presedinte Klaus Iohannis era primar al localitatii. Situatia se pare ca nu este numai la Sibiu, ci in toata tara.

Potrivit lui Cosmin Balcu, inspectorii ISU Sibiu nu pot închide cluburile şi localurile care nu au autorizaţie de securitate la incendiu, pentru că nu apărut normele de aplicare ale legii. "Deocamdată nu putem închide niciun local, pentru că nu au apărut normele de aplicare ale legii. Bineînţeles că o să închidem, numai să apară normele de aplicare", a spus şeful ISU Sibiu. De asemenea, întrebat dacă este posibil să se repete la Sibiu tragedia de la clubul Colectiv din Bucureşti, şeful ISU Sibiu a răspuns afirmativ. "Răspunsul meu e da convingător. Pentru asta dăm amenzi. De la începutul anului, am făcut peste o sută de controale", a spus Cosmin Balcu.

Foarte multe baruri şi pub-uri din centrul istoric al municipiului Sibiu, unde vin cei mai mulţi turişti, sunt amplasate la subsolul unor clădiri vechi, în foste pivniţe, unde există doar o singură uşă de acces, ceea ce reprezintă un pericol, potrivit pompierilor. "Singura uşă de acces, asta este o problemă, dar mai sunt şi altele. Unii nu au trecut pe la noi când au deschis, alţii au trecut doar pe la Primărie", spune Balcu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE