Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis după întâlnirea cu prințul Charles: Vorbește despre România ca despre o parte a sufletului său

Postat la: 01.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Klaus Iohannis și prinţul Charles, moștenitorul coroanei britanice s-au întâlnit duminică la Palatul Cotroceni. După întâlnirea pe care au avut-o, Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre acest moment.

"M-am întâlnit astăzi, la Palatul Cotroceni, cu Printul Charles, un om care preţuieşte România si care ne promovează locurile transilvane oriunde merge in lume. Mi-a făcut placere sa ma întâlnesc cu el, ma bucur ca ne reprezintă si ca vorbeşte despre România ca despre o parte a sufletului sau", a scris Iohannis pe Facebook.

De asemenea, Administrația Prezidențiala a transmis un comunicat în care se arata ca Alteţa Sa Regala Charles, Print de Wales, a rememorat, in debutul întâlnirii, prima sa vizita la Sibiu si a apreciat modul in care municipiul Sibiu s-a dezvoltat in timpul mandatelor lui Klaus Iohannis.

"Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat implicarea Printului de Wales in menţinerea specificului comunităţilor transilvane si încurajarea protejării mediului si a biodiversităţii din zona. De asemenea, o alta tema de discuţie a fost preocuparea comuna pentru punerea in valoare a patrimoniului natural si istoric din întreaga Românie. Totodată, Preşedintele României a subliniat ca va acorda o importanta deosebita in timpul mandatului sau prezervării patrimoniului, păstrării tradiţiilor istorice si ocrotirii mediului înconjurător. In acest context, Printul de Wales a menţionat experienta de succes a parcurilor naţionale din Regatul Unit si a arătat disponibilitatea parţii britanice de a sprijini autorităţile romane in a implementa bunele practici in acest domeniu", se arata in comunicatul de la Cotroceni.

Sursa citata mai arata ca Printul de Wales a mulţumit României pentru contribuţia in teatrele de operaţii si in combaterea terorismului international, ambele parti exprimând îngrijorarea pentru evoluţiile din vecinătatea estica a României si in special din Ucraina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE