Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ion Iliescu a votat in ilegalitate in semn de protest fata de "referendumul" lui Dragnea

Postat la: 11.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Majoritatea televiziunilor s-au grabit sa arate momentul cand Ion Iliescu a votat pentru alegerea presedintelui PSD, in persoana lui Liviu Dragnea. Iliescu este si cel care a spus ca un astfel de vot, cuprinzandu-i pe toti membrii PSD este ceva ce nici Nicolae Ceausescu n-a incercat.

Interesant este ca Ion Iliescu n-a votat in legalitate, caci, asa cum s-a vazut din filmari, nu a aratat organizatorilor carnetul de partid, ci cartea de identitate. Chiar daca Ion Iliescu este un membru marcant al PSD, un presedinte de onoare, cunoscut de toata lumea, totusi, regulamentul stipuleaza ca votul pentru presedintele partidului se face in baza varnetului de membru cu cotizatia la zi. E posibil ca Iliescu care, disciplinat, mai mult ca sigur a votat cu Dragnea, pana la urmă, să fi dorit sa arate lumii ca nu e chiar de acord cu forma de organizare a acestui, practic, referendum.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE