Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ipoteză bombă care ar putea sa ii dea toate planurile peste cap lui Iohannis legate de desemnarea lui MRU la SIE

Postat la: 24.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Editorialistul inpolitics.ro, Bogdan Tiberiu Iacob, lanseaza o intrebare extrem de interesantă cu privire la desemnarea facută de Președintele Klaus Iohannis legată de șefia Serviciului Român de Informații.

Pornind de la situația juridică cu care se confruntă Victor Ponta, după ce l-a numit ministru în primul Guvern USL pe Dan Șova, Bogdan Iacob se intreaba daca nu cumva Klaus Iohannis nu incalcă prevederile Codului Penal invocate in cazul Ponta-Șova, avand in vedere ca a avut relatii de munca cu Mihai Razvan Ungureanu în ultimii 5 ani.

„Președintele României, Klaus Iohannis, l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu. Conform prevederilor constituționale, Președinte Klaus Iohannis i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens.

Întrebarea este dacă prin această propunere, președintele Iohannis nu încalcă aceleași prevederi ale Codului Penal care au fost aplicate de DNA și în cazul Ghiță-Șova, respectiv conflict de interese, în condițiile în care președintele și consilierul prezidențial Ungureanu s-au aflat în relații de muncă în ultimii cinci ani?", se intreaba jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob intr-un editorial postat pe inpolitics.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE