Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Irina Begu a fost facuta "ţigancă împuţită'' de catre adversara sa de la Charleston

Postat la: 05.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luni seară,la Charleston, în timpul meciului disputat de Irina Begu, românca a învins-o pe Caroline Garcia, în trei seturi, iar franţuzoaica a avut o reacţie suburbană la adresa Irinei, spunând despre sportiva noastră că este o "ţigancă împuţită".

Gestul incredibil al jucătoarei din Hexagon a fost suprins de microfoanele amplasate pe centralul turneului din SUA, după un punct câştigat de româncă pe finalul setului dicisiv. Jucătoarea în vârstă de 22 de ani s-a întors cu faţa către tribune şi a rostit, în limba franceză, cuvinte înjositoare şi rasiste: "Nu pot să cred că mă bate o ţigancă împuţită". Niciuna dintre jucătoare nu a comentat public momentul scandalos, dar pe site-ul de specialitate tennisforum.com au apărut numeroase comentarii care dezaprobă gestul franţuzoaicei.

„Nu îmi vine să cred. Vorbesc franceză! Caroline Garcia a făcut-o ţigancă nenorocită pe Camelia Begu", a scris,uimit, unul dintre cei care urmăreau meciul dintre cele două. Reacţii asemănătoare cu ale Carolinei Garcia au mai fost văzute la Nick Kyrgios în timpul meciurilor din ATP, însă "bad boy-ul" australian a avut decenţa să nu apeleze la formule rasiste. Astfel, gestul golănesc al fraţuzoaicei pare să fie primul făcut de o jucătoare ce evoluează la un asemenea nivel. Garcia se află în Top 100 WTA de aprope trei ani, timp în care a cucerit un titlu WTA şi s-a poziţionat pe locul 25 WTA, cel mai bun al carierei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE