Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iulian Matache l-a promovat peste rînd pe fratele senatorului PSD Liviu Pop

Postat la: 15.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Imediat dupa ce Victor Ponta si-a anuntat retragerea din fruntea Guvernului, fostul ministru al Transporturilor, Iulian Matache, a aranjat un post pentru colegul sau de cabinet, ministrul pentru dialog social-Liviu Pop.

Astfel, directorul general al CFR SA, Dan Costescu, la sugestia lui Iulian Matache si a secretarului general al Ministerului Transporturilor, Mircea Jorj, l-a demis pe directorul Directiei Instalatii de la CFR SA, Ovidiu Mihaescu, pe motiv ca nu a fost de acord sa semneze contractul de furnizare de eneregie cu firma Alstom, in conditii net defavorabile companiei de stat. Ca atare, in locul lui Ovidiu Mihaescu a fost impus Ioan Pop, fratele senatorului PSD de Maramures- Liviu Pop, chiar daca acesta nu indeplinea conditiile legale de ocupare a unuia asemenea post.

Drept la replică

Ca urmare a articolului publicat duminică, 15 noiembrie 2015, pe site-ul Ziua News - www.ziuanews.ro, cu titlul "Iulian Matache l-a promovat peste rînd pe fratele senatorului PSD Liviu Pop" , doresc să fac următoarea precizare:

Informațiile prezentate sunt false, nu am niciun frate cu numele Ioan Pop, în concluzie nu am nicio legătură cu subiectul articolului menționat și, mai mult decât atât, niciunul dintre cei doi frați ai mei nu a ocupat și nu ocupă postul de director al Direcției Instațații de la CFR SA.

Menționez că nu am fost contactat pentru confirmarea sau infirmarea informației de niciun reprezentant al site-ului Ziua News. Pentru o corectă informare a opiniei publice, vă rog să publicați acest drept la replică!

Liviu Pop
Senator PSD

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE