Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jaf la un cazinou din Germania. Hoții sunt cetățeni români

Postat la: 13.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patru români au furat 10.000 de euro de la un cazinou din orașul german Hamburg, unde au intrat prin efracție. Ei au fost prinși de autoritățile germane, pe baza unor informații primite de la Poliția Capitalei, informează Agerpres.

Poliţiştii români aveau informaţii că, începând cu luna mai 2016, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 40 de ani se ocupă cu furturile din locuinţe şi societăţi comerciale, existând date că aceştia au un comportament de tip voiajor, acţionând atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară, vizând însă şi ieşirea în afara graniţelor ţării, a precizat DGPMB, într-un comunicat de presă.

Schimbul de informaţii şi date operative a fost iniţiat de către Poliţia Capitalei, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, fiind utilizate instrumentele de cooperare poliţienească şi judiciară în materie penală.

Astfel, în baza unor informaţii transmise de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, autorităţile germane au procedat la supravegherea bărbaţilor, care au fost prinşi în cursul nopţii de 10/11 iulie, prin blocarea în trafic a autoturismului cu care aceştia se deplasau, la scurt timp după ce au pătruns prin efracţie într-un cazinou, de unde au sustras banii din aparatele electronice de jocuri de noroc şi un seif metalic.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului, au fost identificate mai multe instrumente folosite la comiterea infracţiunii, un seif metalic şi o sumă de bani ce depăşeşte 10.000 de euro. Cei patru români au fost arestaţi, fiind cercetaţi şi pentru alte infracţiuni cu mod de operare similar comise în Germania.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE