Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jean Pădureanu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit fostul președinte al Gloriei Bistrița

Postat la: 20.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jean Pădureanu, proaspăt eliberat din închisoare, după ce a executat pedeapsa în Dosarul Transferurilor, a ajuns, sâmbătă dimineața de urgență la spital după ce a căzut pe scările apartamentului în care locuiește în Bistrița. 

Potrivit presei locale, "Lordul" a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat de urgență la spital după ce a căzut pe scările din apartamentul în care locuiește în Bistrița.

Din informaţiile de până acum, se pare că fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa ar fi suferit în urma căzăturii un puternic traumatism la cap şi că în aceste momente medicii îi pun câteva copci pentru că ar avea o tăietură. Se pare că Pădureanu ar avea mai multe răni la nivelul feţei şi că în urma căzăturii s-ar fi lovit şi la un umăr.

Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, eliberat condiţionat după ce a executat un an şi trei luni din pedeapsa de trei ani şi patru luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători, informează Mediafax. Hotărârea Tribunalului Ilfov este definitivă.

Instanța a respins ca nefondată contestaţia Direcţiei Naţionale de Anticorupţie împotriva deciziei din 30 aprilie, pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti de a-l elibera pe Pădureanu.

"Menţine dispoziţiile sentinţei penale nr. 986 din data de 30.04.2015 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul penal nr. 14126/4/2015 şi dispune punerea de îndată în libertate (dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză) a condamnatului Pădureanu Jean, de sub puterea MEPI nr. 432/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012", se arată în decizia Tribunalului Ilfov.

La data de 4 martie 2014, Jean Pădureanu a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, în dosarul privind transferul unor jucători. El a fost încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE