Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis nu se mută si pace la reşedinţa oficială. Nu vrea sa fie filmat in momente intime

Postat la: 29.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După mai bine de un an de când Klaus Iohannis a fost ales președinte, acesta nu a ocupat nici până în acest moment reşedinţa oficială, Vila Lac 3. De ce? Potrivit unui document primit de România TV de la Cotroceni șeful statului nu s-a mutat la Vila Lac 3 deoarece RAAPPS nu i-a comunicat data preluării reşedinţei şi se subliniază că şeful statului nu a avut nici o „solicitare specială".

Însă până astăzi, Klaus Iohannis nu a avut niciun răspuns oficial referitor la această chestiune.Totusi, unele surse vehiculeaza informatia ca in timpul amenajarilor, atat SPP, cat si SRI ar fi dotat resedinta cu aparatura speciala de protectie, dar si de filmare, ceea ce ar face ca presedintele, din motive de securitate, sa fie filmat si vazut de agenti pana in cele mai intime momente ale sale.

Invitat în emisiune la România TV, Sorin Roşca Stănescu a vorbit despre eventuale amenajări legate de securitatea preşedintelui ţării, care s-ar putea afla la originea nepreluării reşedinţei. După cum s-a tot scris în presă, reședința prezidențială a suferit numeroase modificări, renovări, ea neviind nici în acest moment gata de a fi preluată, și locuită în siguranță de șeful statului.

Vila Lac 3 are un sistem de protecție antiteroristă pentru președinte, compus din tuneluri secrete de evacuare în caz de urgenţă și un buncăr pentru apărarea sa. Camera este dotată cu tot ce este nevoie pentru ca preşedintele şi staff-ul său să poată trăi acolo mai multe zile, fără să fie nevoiţi să părăsească buncărul. De asemenea, înăuntru există aparatură specifică pentru comunicaţii speciale protejate, potrivit România TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE