Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis obligat sa dea înapoi banii obținuți din chiria pe casa confiscată

Postat la: 19.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Iohannis va da înapoi banii din chiria obținută pe ultimele cinci luni pentru casa pe care a pierdut-o în instanță. Anunțul a fost făcut marți de Administrația Prezidențială, printr-un comunicat.

„Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărții Funciare nr 9331 Sibiu, în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curții de Apel Brașov. În contextul juridic creat, domnul Klaus Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiției și, fără nicio îndoială, va returna de îndată sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curții de Apel Brașov", se arată în comunicat.
Epilare definitivă în 6 ședințe! Reducere 90%! Ofertă limitată!

Klaus și Carmen Iohannis nu mai sunt începând de luni proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care s-au judecat timp de mai mulți ani. Cei doi au fost radiați din Cartea Funciară, iar casa va ajunge în patrimoniul statului. Klaus Iohannis încasa lunar 5.000 de euro de pe urma imobilului din centrul Sibiului.

La data de 12 noiembrie 2015, Curtea de Apel Brașov a respins un recurs declarat de Klaus și Carmen Iohannis și a menținut decizia Tribunalului Brașov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu. Imobilul în cauză a făcut parte din averea soților Maria și Eliseu Ghenea, iar după decesul acestora averea a trecut în anii '70 în proprietatea unei surori a lui Eliseu Ghenea, care însă a decedat fără a avea copii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE