Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kovesi are smartwatch cu GPS proiectat pentru armata SUA cu care poate fi reperata din satelit

Postat la: 01.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Codruta Kovesi s-a plans in repetate randuri ca viata ei este in pericol. Mai mult, a existat si scandalul Black Cube in urma caruia s-a dezvaluit ca agenti ai unei companii israeliene i-au hartuit familia si au proferat amenintari.

Sefa DNA poarta la mana un ceas de tip smartwatch cu un GPS foarte exact, de asemenea dotat cu SIM card de pe care poate efectua apeluri telefonice de urgenta si trimite si receptiona mesaje, independent de un telefon mobil. Ceasul este unul spcial proiectat pentru ofiterii de elita ai servicilor de informatii din armata americana si pe langa functiile obisnuite poate fi reperat din satelit, poate monitoriza starea de sanatate a posesorului si poate transmite aceste date, in plus fiind foarte rezistent la conditii grele de temperatura, apa, ploaie etc. Ceasul poate transmite semnale SOS, poate inregistra convorbiri, sau poate transmite audio si video din mediul ambiental.

In aparenta pare un smartwatch obisnuit, numai ca functiile acestuia sunt extrem de precise, iar utilizarea este extinsa. Data fiind fabricatia acestuia este probabil ca acest ceas sa fi fost primit fie din partea serviciilor romanesti de informatii, fie chiar de la partenerii americani, cu atat mai mult cu cat sefa DNA s-a plans i-a fost amenintata viata, existand chiar si scenariul unei rapiri, cu atat mai mult dupa episodul Black Cube.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE