Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












La ce facultate a intrat eleva-mamica din Vaslui, care a luat Bacul cu media 9,96

Postat la: 28.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Absolventa-mămică din judeţul Vaslui, Maria Elisa Pălimaru, care s-a clasat pe locul trei în clasamentul pe judeţ la examenul de Bacalaureat, a fost admisă la Facultatea de Drept a Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.

Tânăra a fost admisă pe locurile bugetate, ocupând poziţia 16 din 706 candidaţi, cu media 9,38. "Nu mă aşteptam la un rezultat atât de bun, având în vedere că m-am decis târziu să dau admitere la Drept şi am avut la dispoziţie doar o săptămână să învăţ. Alegerea Facultăţii de Drept am făcut-o în ultimul moment, dar nu am renunţat la pasiunea mea, istoria, deocamdată e în standby. Am decis să studiez dreptul, pentru că mă avantajează mai mult, pentru planurile mele de viitor", a declarat Maria Elisa Pălimaru.

Elisa Pălimaru a fost premiată de curând de Organizaţia "Neamunit" la Piatra Neamţ, la finalul Şcolii de Vară a profesorilor de istorie din România, desfăşurat la Agapia. Maria Elisa Pălimaru a primit o diplomă pentru "străduinţa de care a dat dovadă şi pentru performanţa obţinută la examenul de Bacalaureat", precum şi un ajutor financiar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE