Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Legea insolvenței persoanelor fizice va intra în vigoare. Iohannis a fost de acord cu ea

Postat la: 18.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea insolvenţei persoanelor fizice, ar în scurt timp aceasta va fi publicată în Monitorul oficial urmând a intra în vigoare. Legea prevede ca orice cetăţean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa îşi poată reeşalona datoriile pe o perioada de cinci ani.

In calitate de for decizional, Camera Deputatilor a adoptat, pe 20 mai, in unanimitate, proiectul Legii insolventei persoanelor fizice, care prevede ca orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa isi poata reesalona datoriile pe baza unui plan deredresare financiara pe o perioada de cinci ani.

Toate grupurile parlamentare au sustinut acest proiect initiat de deputatul PSD Ana Birchall si de alti 153 de parlamentari. Deputatul PSD Ana Birchal a spus atunci ca este o "istorie legislativa", fiind prima data cand cetatenii vor avea o legea insolventei persoanei fizice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE