Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liberalii pun mana pe conducerea Primariei Capitalei. Al doilea viceprimar a fost ales Mircea Raicu

Postat la: 22.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marti a fost sedinta de consiliu extraordinara la Primaria Capitalei, intre altele, si pentru alegerea unuia dintre viceprimari, postul devenind vacant. Noul primar al Capitalei, Razvan Sava de la PNL, cum se stie l-a inlocuit pe Dan Marin Stefanel, reprezentant al UNPR.

Initial, dupa scandalul arestarii lui Sorin Oprescu, liberalii au spus ca nu doresc sa numeasca un primar interimar, pentru ca Oprescu si oamenii si trebuie sa raspunda pentru ce au facut. Asa a fost ales Dan Marin Stefanel, dar dupa o vreme, aceiasi liberali au ajuns la concluzia ca e o paine buna de mancat cu un om la conducerea Primariei Capitalei, asa ca au tras sforile si impreuna cu cei de la PSD, care il au ca viceprimar pe Dan Darabonț, l-au produs in scena pe Razvan Sava.

Acum trebuia numit al doilea viceprimar. propunerile au fost Cristina Niculescu (ALDE), care a obtinut doar 14 voturi de la consilieri, si Mircea Raicu (PNL) care a primit 33 de voturi, un vot anulat, tot cu sprijin de la PSD. Ca fapt divers, atata incredere aveau liberalii unul in celalat ca a fost nevoie ca Silviu Vaduva, liderul liberalilor in Consiliu, sa stea la iesirea din cabina de vot sa-i arate liberalii cum au votat, sa nu cumva sa fie trădare.

Raicu a fost viceprimar si primul mandat al lui Sorin Oprescu, cand erau majoritari consilierii de la PDL, implicat in scandalurile cu Puz-uri si Pud-uri impreuna cu Horatiu Tica, celebrul la acea vreme pentru spagile luate pe aceasta tema, sotul Mariei Tica, sefa de cabinet al lui Traian Băsescu si, mai apoi, a lui Adriean Videanu, pe cand acestia erau primari. Sotul Tica era chiar foarte apropiat de Ana Maria Topoliceanu, prietena Elenei Udrea, iar Raicu era si el din gașca aceasta de traficanti de acte. Acum, prin fuziune, Raicu a ajuns la PNL si spera ca in calitate de viceprimar va sterge urmele din dosarele compromitatoare de pe vremea cand era in tandem cu Horatiu Tica, la dispozitia lui Basescu, Videanu si, mai apoi, Oprescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE