Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liceul Traian a redus programul după ce elevii au venit la şcoală cu pături pentru a indura frigul

Postat la: 21.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Caz şocant în Severin. Elevii Colegiului Naţional "Traian" din Drobeta Turnu Severin vor asista la orele de curs săptămâna viitoare, mai puţine ore la şcoală, decizia fiind luată de conducerea şcolii ca urmare a temperaturilor scăzute.

Conform directorului Colegiului Colegiului Naţional "Traian" din Drobeta Turnu Severin, Manuela Prajea, pe tot parcursul săptămânii viitoare, cursurile vor începe de la ora 9 şi vor avea o durată de 40 de minute fiecare. Şi pauzele au fost reduse de la 10 minute, la 5 minute.

"Avem 36 de clase de elevi. Instalaţia electrică nu suportă consumatori suplimentari. Nu avem avizul pompierilor să punem radiatoare şi depindem de termoficarea oraşului. Este o situaţie irezolvabilă. Se încălzesc clasele de la respiraţia copiilor şi a noastră, a profesorilor. În această dimineaţă am avut clase în care temperature era sub 15 grade. S-a luat decizia, în Consiliul de Administraţie de a scurta orele cu 10 minute şi pauzele cu 5 minute, pe perioadă limitată", a precizat directoarea liceului.

Joi, o echipă de inspectori şcolari a mers la unitatea de învăţământ pentru a măsura temperatura după ce elevii unei clase de a XII-a au venit, în ultimele zile, la şcoală cu pături, întrucât, spun ei, este prea frig.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE