Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Liderul PSD de la Senat- Mihai Fifor, flituit de secretarul general Ion Vărgău

Postat la: 19.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa plecarea lui Ilie Sarbu din fruntea senatorilor PSD, secretarul general al Senatului, Ion Vargau, a inceput sa le dea cu flit parlamentarilor din partidul condus acum de Liviu Dragnea. Si primul care s-a lovit de infatuarea si sictirul lui Vargau a fost noul lider al PSD, Mihai Fifor.

Orice solicitare privind activitatea grupului PSD de Senat venita din partea lui Mihai Fifor, este tratata cu indiferenta de Ion Vargau si, in acelasi timp, tergiversata nejustificat. Ca atare, mai multi senatori au cerut presedintelului Senatului- Calin Popescu Tariceanu si liderului PSD- Mihai Fifor ca Ion Vargau sa fie debarcat pentru aranjamentele patrimoniale si angajarile cu dedicatie, dar mai ales pentru faptul ca deja a inceput sa faca jocurile liberalilor, desi este pus de PSD. Practic, Vargau se lauda in Senat ca pe el nu-l poate schimba nimeni intrucat are spatele asigurat de catre vicepresedintele Ioan Chelaru si de un consilier al presedintelui Klaus Iohannis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE