Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Liderul PSD Robert Negoiță îl vrea viceprimar al Capitalei pe favoritul Elenei Udrea

Postat la: 22.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sedinta de astazi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) se anunta a fi una cu scantei deoarece se alege cel de al doilea viceprimar al Capitalei. Grupul consilierilor PNL din CGMB, care sunt majoritari, vor ca Mircea Raicu, fost viceprimar PDL al Capitalei din perioada 2008-2012 si apropiat al Elenei Udrea si al Sulfinei Barbu, sa fie ales din nou viceprimar al Bucurestiului.

Insa, ceilalti consilieri generali care nu sunt de la PNL nu agreeaza aceasta varianta si, ca atare, vor face in sedinta de azi o propunere surpriza. Nominalizarea si sustinerea de catre PNL a lui Mircea Raicu este surpinzatoare intrucat acesta este un personaj controversat iar numele sau este vehiculat in dosarul Apa Nova. In plus, vechii liberali din CGMB nu-l inghit deloc pe Mircea Raicu, deoarece in perioada cand acesta era viceprimar le-a intors spatele permanent si ii trimitea dupa tigari.

In acea perioada, Raicu era in relatii excelente cu fosta mana dreapta din CGMB a Elenei Udrea- Horatiu Tica, omul de la acea vreme responsabil cu banii pentru PDL Bucuresti. Insa, in jocurile de culise pentru numirea ca viceprimar a lui Mircea Raicu a intrat si liderul PSD Bucuresti, primarul Sectorului 3- Robert Negoita. Acesta le-a transmis consilierilor PSD sa nu faca nicio nominalizare de viceprimar la sedinta de azi, si, ca atare, trebuie sa-l voteze pe liberalul Mircea Raicu. Deja, Mircea Raicu s-a mutat in biroul de viceprimar al Capitalei ocupat pana de curand de catre liberalul Cornel Pieptea si a inceput sa dea dispozitii si ordine, chiar daca nu a fost votat de catre CGMB. In prezent, Primaria Capitalei are doar un viceprimar in persoana pesedistului Dan Darabont.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE