Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lipă mușamalizează jaful regizat de omul lui Udrea și Ritzi la Directiei pentru Tineret și Sport București

Postat la: 21.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca Ştefan Săndulache, directorul impus de PDL si garantat de Monica Iacob Ritzi si Elena Udrea la sefia Directiei pentru Tineret si Sport Bucuresti a transformat institutia in propria firma cu acceptul tacit al ministrilor tineretului si sportului din ultimii ani.

Si Elisabeta Uța Lipă este ultimul ministru care ii tolereaza ingineriile financiare si patrimoniale dar si aranjamentele privind resursele umane, adica mai direct, le musamalizeaza. De mai bine de o luna de zile, un raport extrem de bine documentat de vreo 50 de pagini al Corpului de control al ministrului Tineretului si Sportului privind activitatea controversata a directorului Ştefan Săndulache in fruntea Directiei pentru Tineret si Sport Bucuresti zace pe biroul Elisabetei Lipa.

Angajari ilegale de personal, cheltuieli si deconturi nejustificate, patrimoniu imobiliar subevaluat si pierdut in ceata, achizitii de bunuri si servicii ilegale si supraevaluate, sunt cele mai importante ilegalitati descoperite de Corpul de control, dar deoacamdata ministrul Elisabeta Lipa nu are curajul sa dispuna minimele sanctiuni legale rezultate in urma verificarilor.

Ca atare, Ştefan Săndulache isi vede in continuare nestingherit de activitate si se lafaie in sediul unde a functionat OTV-ul din centrul Capitalei unde plateste o chirie enorma. In anii trecuti, directorul Ştefan Săndulache a împărţit cu generozitate echipamente sportive de la o firmă al carui reprezentant era angajatul directiei către mai mulţi lideri PDL, reconvertiţi la PMP sau alte partide, cum ar fi Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi sau Cristian Petrescu.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE