Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lista tarifelor de primă maxime pentru RCA, adoptate azi de Guvern

Postat la: 02.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul a adoptat, astăzi, printr-o Hotărâre, tarifele de primă maxime pentru RCA ce urmează să fie aplicate de societățile de asigurare din România, informează un comunicat de presă al Executivului.

Tarifele au fost propuse de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și se vor aplica de firmele de asigurare care practică asigurarea RCA o perioadă de 6 luni de la intrarea în vigoare a Hotărârii Guvernului.

„Societățile de asigurare care practică RCA vor aplica în această perioadă de 6 luni tarifele de primă notificate anterior datei de intrare în vigoare a prezentei hotărâri, fără însă a depăși tarifele de primă maxime prevăzute în actul normativ adoptat astăzi", precizează Executivul.

Metodologia de calcul și tarifele maximale au fost stabilite de ASF prin consultare cu asociațiile transportatorilor și cu societățile de asigurări, iar proiectul de act normativ a fost avizat de Consiliul Concurenței.

VEZI LISTA AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE