Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea se razbuna pe Dan Sova: "PSD va vota pentru ridicarea imunitatii"

Postat la: 23.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astazi se discuta in Parlamentul României, urmand a se supune la vot, ridicarea imunitatii deputatului Dan Sova, la cererea DNA, care doreste sa-l aresteze pe politician pentru intermedierea unui contract avocatial in favoarea unui cabinet de avocatura cu CET Govora, actiune de pe urma careia acesta si-ar fi luat un comision.

Interesant e ca Liviu Dragnea, la iesirea din ICCJ, unde se afla el insusi in proces, fiind condamnat in prima instanta, in Dosarul referendumului, la un an de inchisoare cu suspendare, acesta a declarat in fata reporterilor: "Cu toata parerea de rau, PSD va vota pentru ridicarea imunitatii, intrucat nu ne putem opune actului de justitie..." O stire care la prima vedere pare socanta, dar sa ne aducem aminte ca dupa alegerile prezidentiale de anul trecut, Dan Sova a declarat ca Liviu Dragnea este principalul vinovat pentru esec si ca ar trebui sa faca un pas inapoi. Ca atare, declaratia lui Dragnea si votul PSD pot fi vazute ca o razbunare a acestuia impotriva lui Dan Sova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE