Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lovitura maximă! Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, inhățat de DNA

Postat la: 29.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tiberiu Urdăreanu a fost reţinut, joi, de procurorii DNA, într-un dosar în care sunt cercetate fapte directe de corupţie şi în care este vizat şi primarul suspendat al Iaşiului Gheorghe Nichita, după sapte ore de audieri.

În dosarul în care Urdăreanu a fost adus joi la audieri şi reţinut se fac cercetări pentru fapte directe de corupţie, printre care dare de mită. În dosar ar fi vizat şi primarul suspendat al municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita. Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului UTI şi membru UNPR, fiind, de altfel, preşedinte al Departamentului energie, resurse şi politici industriale din partid, a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 12:20, fiind însoţit de agenţii de poliţie judiciară. Surse judiciare au declarat că pe numele lui Tiberiu Urdăreanu a fost emis un mandat de aducere într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul UTI, lui Tiberiu Urdăreanu i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect în legătură cu presupuse acte de corupţie. Tiberiu Urdăreanu controlează UTI Grup, companie care a câştigat în acest an, printre altele, contracte cu Metrorex, pentru informatizarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) şi pentru modernizarea aeroportului din Bacău. Tiberiu Urdăreanu, fost ofiţer superior la Institutul de Cercetări Militare de la Clinceni, este fiul fostului general de armată Tiberiu S. Urdăreanu, fostul şef al Directiei de tancuri din Ministerul Apărării.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE