Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lupu-și schimbă părul: GDF SUEZ devine ENGIE la acelasi preț

Postat la: 21.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

GDF SUEZ schimba in ENGIE marca sa comerciala si in Romania, in cadrul procesului international de rebranding anuntat in luna aprilie a acestui an.

'Schimbarea de marca este realizata intr-un context in care domeniul energiei este marcat de schimbari profunde, iar tranzitia energetica devine o prioritate la scara mondiala ce presupune reducerea consumului energetic prin implementarea unor masuri de eficienta energetica, digitalizarea informatiei si dezvoltarea energiilor nepoluante. ENGIE isi fixeaza drept ambitie aceea de a fi un promotor si un lider al acestei tranzitii energetice', se arata intr-un comunicat al companiei remis, luni.

Potrivit documentului, logo-ul ENGIE reprezinta soarele care rasare pe planeta, simbolul unui inceput in lumea energiei. Numele ENGIE a fost ales pentru sonoritatea sa, fiind contragerea cuvantului 'energie'.

In Romania, procesul de rebranding va avea doua etape: in prima etapa, GDF SUEZ Energy Romania va adopta marca ENGIE pentru produsele si serviciile comercializate. Denumirea sociala a companiei va ramane insa neschimbata pana la o data care va fi anuntata ulterior. In a doua etapa, procesul de rebranding va fi declinat pentru toate filialele detinute de catre GDF SUEZ Energy Romania, respectiv Distrigaz Sud Retele, Distrigaz Confort, Braila Winds si Alizeu Eolian.

ENGIE are 152.900 de angajati la nivel mondial si o cifra de afaceri in 2014 de 74,7 miliarde de euro. ENGIE este prezent in Romania in trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate si servicii energetice. GDF SUEZ Energy Romania este principala filiala a Grupului ENGIE in Romania. Aceasta detine companiile Distrigaz Sud Retele, Distrigaz Confort, Alizeu Eolian si Braila Winds. GDF SUEZ Energy Romania si filialele sale deservesc un portofoliu de 1,5 milioane de clienti, opereaza o retea de 18.500 km, detin doua parcuri eoliene cu o capacitate totala de 100 MW si au aproximativ 3.650 de angajati.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE