Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Madalin Voicu siderat de Oprescu: „Cum să iei bani de la propriul şofer?!"

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul pesedist Mădălin Voicu e intrigat de speculaţiile potrivit cărora primarul Sorin Oprescu obişnuia să împrumute sume considerabile, de la şoferul său. Dirijorul e de părere că Oprescu a uitat că are „un anumit etaj în societate".

„Cum poţi tu să împrumuţi bani de la şofer? Cum adică să ia bani de la şofer? E normal sa iei bani de la un şofer? Sunt intrigat şi mă întreb dacă există aici vreo legătură de mare prietenie, amicitie, între şofer şi Oprescu. Sau cât câştigă şoferul respectiv de Oprescu s-a gândit să-i ceara mii de euro împrumut? (...) Mă împrietenesc cu şeful cimitirelor, eu, Sorin Oprescu? Eu îmi pun niste întrebări. Înseamnă ca m-am înşelat cu privire la concepţiile pe care el le avea despre viaţă. Nu vreau să par critic, sunt doar un om normal şi nu pot să-mi dau răspunsurile. Nu înţeleg asta. Trebuie să ai un anumit etaj în societate, păstreazăţi-l. Nu înteleg cum poţi să faci chestii d-astea", a declarat Voicu, la Antena 3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE