Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mai avea patru ani până la pensie. Miner mort după ce s-a detonat în timpul serviciului

Postat la: 10.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În vârstă de 41 de ani, un miner de la Mina Băița s-a sinucis, bărbatul fiind găsit mort sub un podeț. Primele indicii obținute de anchetatori arată că bărbatul s-ar fi sinucis, cu ajutorul unei capse detonante pe care ar fi sustras-o de la locul de muncă.

Colegii său au remarcat lipsa acestuia în jurul orei 16.00, când galeria trebuia evacuată. Au pornit în căutarea lui şi pentru că nu l-au găsit au alertat poliția. „Este vorba despre un suicid care s-a desfăşurat în exteriorul minei, în timpul programului de muncă. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă, accident de muncă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a declarat procurorul Adriana Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Potrivit unor cunoştinţe, înainte de a recurge la acest gest extrem, minerul ar fi consumat băuturi alcoolice şi a ales să pună capsa în gură, după care a detonat-o. Bărbatul mai avea patru ani până la pensie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE