Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Iancu, scos cu forța din sala de judecată în dosarul Tender-Carom

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Iancu a cedat nervos în timpul termenului de joi din procesul Tender-Carom și a ridicat tonul la președintele de ședință car le-a cerut jandarmilor să îl scoată pe omul de afaceri din sală. Procesul a fost suspendat câteva minute, timp în care angajații de la Administrația Penitenciarelor l-au scos pe Iancu din loja acuzaților. 

Omul de afaceri Marian Iancu a luat cuvântul pentru a susține două cereri de recuzare, una a completului și cealaltă a procurorului, cereri cu care completul nu a fost de acord, ceea ce l-a supărat pe acesta. Furios, Iancu, care i-a amintit președintelui de complet că a depus o plângere penală la Parchet împotriva sa pentru abuz în serviciu.

După ce i s-a atras atenția, fără succes, că trebuie să își păstreze calmul, s-a dispus suspendarea şedinţei pentru ca Marian Iancu să fie scos din sala de judecată.

Marian Iancu se află în prezent închis și execută pedeapsa 12 ani de închisoare de primită în dosarul referitor la situația companiei Rafo Onești.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE