Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Munteanu avertizează: „Îmi voi da în judecată denigratorii!"

Postat la: 08.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul lider al "golanilor" din Piaţa Universităţii - l-am numit pe Marian Munteanu - anunţă că, de la începutul lunii viitoare, va iniţia acţiuni în instanţă pentru orice denigrare ce îi va fi adresată de sferele politice şi media, cât şi de „slugile" acestora.

„Poate că ați observat, în ultimul timp, că au fost (re)puse în circulație unele „informații" și „dezvăluiri" cu privire la modesta mea biografie.

„Nu doresc nimic pentru mine"

Le cer scuze tuturor celor cărora le-am provocat (fără voia mea) îndoieli, neliniști sau supărări. Îmi dau seama că vă e greu și, uneori, nu mai știți ce să credeți. Ați fost de-atâtea ori înșelați, încât e firesc să aveți (măcar unele) îndoieli. Pur și simplu nu am avut timp să redactez un răspuns cuprinzător. Mi-a fost, în același timp, teamă că unii vor interpreta că doresc cine știe ce, că vreau "să mă bag în seamă" sau că am alte interese ascunse. Vă rog să fiți siguri că nu doresc nimic pentru mine. Absolut nimic (...)

Acţiuni în instanţă împotriva denigratorilor

Cu privire la denigratorii profesioniști, vă asigur că de această dată nu voi mai rămâne fără reacție. Am tăcut 25 de ani. E destul. Sunt deja suficiente precedente juridice în care calomniatorii au primit sancțiuni consistente. Începând de luna viitoare voi iniția acțiunile legale pentru ca orice denigrare lansată/reluată cu vădită rea-credință de către anumite instituții (politice, media etc.) sau de slugile lor să fie trasă la răspundere, potrivit legislației în vigoare. Voi face asta pentru ca cei care insultă și calomniază să plătească. Iar banii vor fi donați celor aflați în suferință sau covârșiți de necazuri și sărăcie", scrie Marian Munteanu, pe Facebook.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE