Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marin Ștefănel Dan, demis din fruntea Primăriei Capitalei. Pe locul lui ar urma sa fie ales Ioan Razvan Sava

Postat la: 24.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lovitura de teatru in Consiliul General al Primariei Bucuresti. Primarul general interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a fost demis, prin vot, de consilierii generali, la două luni după ce a fost desemnat în locul lui Sorin Oprescu.

Acesta nu a fost prezent la ședinţa extraordinară, avand informatii ca i se pregateste aceasta lovitura. De ceva vreme se faceau tabere intre consilieri pentru rasturnarea de la conducere a lui Marin Dan Stefanel. Aceste tabele il includeau si pe consilierul Cornel Pieptea, care dupa ce initial nu a vrut sa preia fraiele primariei dupa arestarea lui Oprescu, acum s-a razgandit si ar dori acest lucru.

O alta tabara il include pe Richard Radu, de la PNL, care are si el o parte din consilieri in sustinerea pentru functia de edil al Capitalei, acesta fiind insa la mare batalie cu Ioan Razvan Sava, tot de la PNL, despre acesta din urma spunandu-se ca ar intruni si sufragiile sefilor formatiunii sale politice, deci, teoretic, cele mai mari sanse pentru a-l inlocui pe Marin Stefanel Dan.

Marin Ștefănel Dan a fost acuzat că ar fi întârziat nejustificat aprobarea bugetului RADET, ar fi refuzat să publice contractele de achiziții, dar şi faptul că „nu a propus și nu a luat nici o măsură concretă" privind RATB. Viitorul primar interimar va fi ales săptămâna aceasta, a declarat vicepreședintele PNL București.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE