Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șmecherii din Ministerul Transporturilor nu și-au depus declarațiile de avere

Postat la: 27.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pana la 15 iunie 2016, toate persoanele care ocupa functii publice trebuiau sa-si depuna pe site-ul institutiilor unde lucreaza declaratiile de avere si cele de interese.

Insa, majoritatea directorilor cu greutate- Anisoara Cornila si Petre Neacsa, eternele consiliere de la cabinetele demnitarilor -Veronica Merticariu si Olivia Vaduva si doi secretari de stat din Ministerul Transporturilor - Marcel Bolos si George- Dan Vuscan, au uitat sa-si depuna aceste documente.

De ce? Pentru a ascunde sumele enorme incasate anul trecut ca urmare a prezentei lor remunerate substantial in consiliile de administratie, adunarile generale ale actionarilor, consilii de conducere sau de supraveghere ale entitatile aflate sub tutela Ministerului Transporturilor.

Practic, unii dintre ei au incasat sume cel putin egalee daca nu chiar mai mari decat remuneratia lunara de la minister. In plus, eternele asisistente sau consiliere ale demnitarilor sunt angajate pe salarii marin la diverse societatii din subordinea ministerului, dar pmai primesc inca un salariu pentru ca stau la usa demnitarului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE