Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mega Image nu este rentabil în Pitești. În ce orașe vor continua să existe magazine

Postat la: 19.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea Mega Image a decis închiderea celor patru magazine pe care le dețineau în Pitești, constatând că nivelul vânzărilor înregistrat de acestea era mult prea scăzut și nu își justifica investiția.

"Ca urmare a analizelor strategice anuale şi a evaluării portofoliului de magazine, Mega Image a luat decizia de a înceta operaţiunile actuale din oraşul Piteşti. Cele patru magazine din Piteşti (Mega Image Negru Vodă, Mega Image I.C. Brătianu, Shop&Go Calea Drăgăşani 5 şi Shop&Go Doaga 2) vor fi închise în săptămânile care urmează", se menţionează într-un comunicat al Mega Image.

Potrivit sursei citate, ca urmare a evaluării portofoliului de magazine, s-a ajuns la concluzia că unităţile din reţeaua proprie din oraşul Piteşti nu înregistrează un nivel de vânzări care să permită susţinerea în continuare a activităţii comerciale.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 420 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (203), Shop&Go (214), AB Cool Food (1), Gusturi Româneşti (1), Mega Drive (1).

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE