Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Meleșcanu n-a fost recunoscut de președintele secției de vot din Câmpina

Postat la: 11.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul director al SIE, Teodor Meleșcanu, candidat pe lista ALDE pentru Senat in judetul Prahova, a ales să voteze, duminică, la una dintre secțiile amenajate în cadrul Colegiului Național N. Grigorescu din Câmpina.

Însoțit de mai mulți reprezentanți ai formațiunii politice pe care o reprezintă, Meleșcanu a sosit la secție la ora 10.30, unde nu a fost recunoscut de președintele secției de vot. Fostului director SIE i s-a permis să voteze abia după ce președintele secției și-a dat seama că are în fața un candidat, iar legea îi permite să voteze la orice secție de vot de pe raza județului.

La ieșirea de la urne, Meleșcanu a explicat de ce a ales să voteze la Câmpina. "Am dorit să votez la Câmpina pentru a sublinia faptul că, așa cum sunt astăzi alături de câmpineni, așa voi fi și pe toată durata mandatului, dacă voi fi ales în Senatul României. Este lucrul cel mai important pentru mine. În rest, cu oamenii pe care îi avem aici la nivel local vom încerca să ajutăm această localitate. Am ales Câmpina pentru că este orașul cel mai senin din România și cred că aici și oamenii sunt mai cooperanți și mai doritori să facă lucruri bune", a declarat Teodor Meleșcanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE