Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Membri ai Filarmonicii Banatul din Timișoara, traficanți de droguri

Postat la: 09.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lovitură de proporții a DIICOT Timișoara și a polițiștilor de la Crimă Organizată: au capturat ecstasy și LSD de 10.000 de euro, scrie pressalert.ro.

Doi angajați ai Filarmonicii „Banatul" din Timișoara, tenorul Mario Agache și contrabasistul Mihai Păuna au fost prinși în flagrant de ofițerii antidrog în timp ce încercau să vândă unui ofițer sub acoperire 700 de pastile de ecstasy și 900 de timbre LSD pentru 10.000 de euro. În timpul anchetei s-a stabilit faptul că atunci când au fost în turneu în Olanda, Păuna a venit cu ideea de a face o „investiție" bună și a cumpărat drogurile pentru a le revinde în țară. Ajunși cu drogurile de mare risc în Timișoara, cei doi au început să caute clienți, iar unul dintre ei a fost un ofițer sub acoperire. După o primă livrare, s-a făcut tranzacția pentru întreaga cantitate, moment în care cei doi au fost prinși în flagrant. Cei doi au fost reținuți pentru trafic internațional de droguri de mare risc și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE