Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesajul lui Victor Ponta după operație pentru ”dușmanii” săi: Mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic

Postat la: 16.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchiul stâng la o clinică din Turcia. După ce a trecut peste acest moment, prim-ministrul a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Ponta a ținut să transmită un mesaj celor care au fost alături de el în momentele dificile prin care a trecut dar și celor care "se bucură" de necazul său.

"Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine - operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou.

Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIȘTE și ODIHNĂ)!
Vreau să-i asigur și pe cei care "se bucură" de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!", a scris premierul pe Facebook.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE