Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Necolaiciuc, bossul de la CFR, a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare

Postat la: 23.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-o primă instanţă, reamintim, Mihai Necolaiciuc, fost director general al CFR, a fost condamnat la zece ani de închisoare. Totodată, el mai trebuie să plătească daune de 100 de milioane de lei vechi, adică 10.000 de lei, în solidar cu alţi inculpaţi din dosar.

Acuzaţiile de abuz în serviciu au fost formulate de procurorii DNA iniţial în trei dosare separate, care apoi au fost reunite în procesul în care Mihai Necolaiciuc este judecat pentru acordarea ilegală a unei serii de contracte. El mai are la activ o condamnare definitivă de 4 ani şi şase luni închisoare, dată în octombrie 2014 de Curtea de Apel Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice. În acest al doilea dosar, Necolaiciuc a fost eliberat condiţionat pe 17 iulie 2015, după nouă luni de detenţie, deoarece din pedeapsă i s-a scăzut perioada petrecută în arest preventiv, respectiv iunie 2009 - octombrie 2011. Mihai Necolaciuc a fost director al Căilor Ferate Române între 2000 şi 2003.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE