Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihail Neamţu: „Ne paşte revenirea la sistemul ticăloşit!"

Postat la: 08.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacă preşedintele Klaus Iohannis nu va presa partidele să accepte reforma Statului, vom reveni la tirania sistemului ticăloşit, avertizează Mihail Neamţu, pe Facebook.

„Între Parlament și stradă, între tiranie și anarhie: acesta riscă să fie soarta politică a României în contextul unei vădite crize de leadership.

Strada, infiltrată de facţionişti şi diversionişti

Ce înseamnă să conduci? Să iei decizii. Strada, atât de frumoasă și curată la început, a ajuns infiltrată de facționiști și diversioniști. De ce? Pentru că Sistemul ticăloșit vrea să-i compromită imaginea. Sfătoșii din televiziunile nu tocmai neutre, ca și politicienii de carieră, vor conchide: cu strada nu se poate dialoga, deci "back to business as usual".

Pericolul sistemului ticăloşit

Dacă Președintele Klaus Johannis nu va presa partidele să accepte reforma Statului, vom reveni probabil la tirania sistemului ticăloșit, la practicile monopoliste garantate de vechile legi electorale, la bine-știuta sfidare a referendumului național", scrie Neamţu, pe Facebook.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE