Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihail Vlasov şi fiica sa, creatoarea de modă Vanda Vlasov, trimişi în judecată de DNA

Postat la: 24.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost trimis in judecata de procurorii DNA in cel de-al treilea dosar, fiind acuzat de folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii unor foloase, in forma continuata (11 acte materiale), delapidare in forma continuata (17 acte materiale) si fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata (9 acte materiale).

In acelasi dosar a fost trimisa in judecata si creatoarea de moda Ingrid Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov, pentru complicitate la delapidare in forma continuata (doua acte materiale), anunta Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat, citat de Hotnews.ro. Mariana Rodica Suciu, la data faptelor directorul general al Romexpo, a fost trimisa in judecata in acelasi dosar, pentru delapidare in forma continuata (cinci acte materiale) si fals in inscrisuri sub semnatura privata (trei acte materiale). Prejudiciul total cauzat bugetului Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in acest dosar este de 54.342.145, 20 lei, iar prejudiciul cauzat bugetului Romexpo - 6.086.741,44 lei.

Procurorii anticoruptie au pus sechestru asigurator pe cinci imobile detinute in trecut de Mihail Vlasov si instrainate catre membri ai familiei sale in scopul eludarii masurilor asiguratorii. De asemenea, a mai fost dispusa masura asiguratorie a sechestrului asupra unui imobil ce apartine lui Ingrid Vlasov. Dosarul a fost trimis spre judecare Curtii de Apel Bucuresti, cu propunere de a se mentine masurile asiguratorii dispuse de procurori. DNA aminteste ca Mihail Vlasov a mai fost trimis in judecata in alte doua dosare penale, in legatura cu exercitarea functiei de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE