Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mii de poliţişti sunt în acţiune pentru sesiunea de toamnă a bacalaureatului

Postat la: 18.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

IGPR a anunţat, într-un comunicat de presă, că peste 1.500 de polițiști acționează suplimentar pentru desfășurarea în condiții de siguranță a sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2015.

„Pntru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea desfășurării în condiții de liniște și siguranță a examenelor, conducerea Poliției Române a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității. Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, 1.530 de polițiști vor acționa, zilnic, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităților de învățământ, 783 de polițiști sunt de la structurile de ordine publică, 303 sunt polițiști de la rutieră, iar 444 de la alte structuri ale Poliției Române", se arată în comunicatul IGPR. Potrivit sursei citate, echipajele din teren vor acționa „pentru a depista și lua măsurile legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile pe care le desfășoară, afectează climatul de siguranță publică".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE