Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Robert Cazanciuc pe făraș. Eugen Nicolicea așteaptă un semn de la Gabi Oprea

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc este la un pas de a rămâne fără mandat după ce este intens contestat atât de către PNL cât și de către propriul partid. Miercuri dimineața, Cazanciuc nu a negat faptul că ar putea pleca, locul său urmând a fi luat, potrivit unor surse media, de Eugen Nicolicea.

"Dacă mandatul meu ca ministru al Justiţiei a corespuns mandatului iniţial preluat acum doi ani, şi anume a avea un raport de ţară mult mai bun, a contribui la încrederea în actul de justiţie, daca ministrul Cazanciuc a făcut ceea ce legea îi permite, această evaluare poate fi făcută de premier. Dacă nu corespunde, sunt gata să plec. Nu am avut o discuţie cu premierul pe această temă. Am avut discuţii de principiu, care rămân între premier şi ministrul de Justiţie", a declarat Cazaniuc, miercuri, la ieşirea de la şedinţa CSM.

În presă a apărut informația potrivit căreia Eugen Nicolicea este cel care îi va lua locul lui Cazanciuc. Acesta a reacșionat pe pagina sa de Facebook și susține că așteaptă să vorbească cu Gabriel Oprea. "Cu privire la informațiile apărute în presă conform cărora aș putea fi numit ministru al justiției, precizez că nu există nicio informare oficială în acest sens. Eu, la rândul meu, am aflat această informație din presă. Nu comentez chestiuni ipotetice. Evident, o astfel de propunere nu poate fi altfel decât onorantă. Precizez însă că singura variantă în care aș putea accepta o astfel de numire, ar fi numai la propunerea și cu susținerea domnului vicepremier Gabriel Oprea", a scris, miercuri, ministrul UNPR Eugen Nicolicea, care in prezent se ocupa la Guvern de Relatia cu Parlamentul, pe pagina de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE