Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ministrul Transporturilor il vrea presedinte al CA la Aeroporturi pe pițifelnicul "Imi bag p*la!"

Postat la: 23.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aflam pe surse, caci mai sunt destui in Ministerul Transporturilor care vor sa vada odata mafia decapitata, nu toti sunt corupti, ca actualul ministru Dan Costescu vrea cu orice pret sa-l puna presedinte al Consiliului de Administratie de la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti pe nimeni altul decat controversatul Radu Merica.

Merica este cel care a fost surprins de Ziuanews cu obscenitati in gura. Se vede faptul ca Dan Costescu este plin de gafe, le face una dupa alta, sau pur si simplu sfidează orice regula a bunului simt. Dupa ce ca trage sforile sa-l readuca inapoi pe neperformantul Liviu Radu ca si director al CNAR, achiesand la jocurile de culise ale Anisoarei Cornila, acum il vrea si pe Radu Merica, numai asa ca tacamul sa fie complet. Oare premierul Dacian Ciolos se mai face mult ca plouă? Doar a promis guvern de tehnocrati, neimplicati politic, neimplicati in coruptie. Or, Dan Costescu este chiar exponentul marcant al coruptiei din guvernul sau.

Dan Costescu are o singura scuza, daca in loc de "Imi bag p*la!", cum s-a exprimat Radu Merica, el a tradus "Imi bag pila!". O pilă, două, la Aeroporturi, ca sa curga afacerile dubioase. Pentru cei care nu-si aduc aminte de scandal, Radu Merica a scris pe un document oficial prezentat in exclusivitate de Ziuanews: "Nu sunt de acord si, imi bag p*la!". Intreaga tarasenie poate fi citita aici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE