Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miting pentru susţinerea echipei de baschet CSU Asesoft Ploieşti

Postat la: 19.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toţi fanii baschetului ploieştean sunt invitaţi, maine, cu începere de la ora 10:00, la o acţiune de amploare, care se va desfăşura pe Bulevardul Castanilor, din faţa Gării de Sud.

Intitulat „Împreună, din dragoste pentru baschet", evenimentul îşi propune realizarea unui lanţ uman, care să se întindă până în centrul oraşului şi care, totodată, să sensibilizeze autorităţile locale cu privire la continuarea fenomenului baschetbalistic în Ploieşti. La doar câteva zile după ce campioana CSU Asesoft Ploieşti a anunţat că se va înscrie în eşalonul secund, din cauza lipsei fondurilor, juniorii cluburilor de profil din oraş, însoţiţi de părinţi şi antrenori, dar şi împătimiţi ai fenomenului vor încerca să ofere un imbold baschetului ploieştean, în acest moment de răscruce. La acţiune vor fi prezenţi şi câţiva jucători ai campioanei României, dar şi persoane din stafful clubului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE